kompas op ijburg
THEMA: Reuring. In dit thema zijn 18 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

Een gezelliger en aantrekkelijker Winkelcentrum/Ivensplein

Het winkelcentrum moet een meer uitnodigende uitstraling krijgen. Dit kan door bijv. meer groen toe te voegen, warmere uitstraling gebouwen/gevels (bijv. hout toevoegen/groen laten groeien op de gevels), constructies die de wind verminderen, een mooiere uitgang voor de parkeerplaats (is nu een lelijke sta-in-de-weg), een mooie en leuke koffietent/terras (glas en hout) op het ivensplein (grenzend aan de speeltuin?), een speelgelegenheid op het pleintje voor de winkels.
7
wens
Ik heb deze wens ook
 • Ninon Vermeulen zegt: misschien iets met water op een van de pleinen, fontein of water ornament
 • Harold Klaassen zegt: Het mint groen moet echt weg. Ik weet niet wie de styling heeft gedaan, maar die mag nooit meer uit Lelystad vertrekken.
 • Prik Korver zegt: een overdekte veranda langs de winkelgevels van het binnenplein (bij de slager) zou kunnen fungeren als windbreker, fietsenstalling, plantenbakken, beschutting tegen regen, mooie plek om gezellige verlichting op te hangen(prik kabel), goeie plek om reclame borden op te hangen, mooie plek bloembakken of klimmende planten te plaatsen, overdekt terrasje. Idee voor syntens achmea - de eigenaar van het winkelcentrum?
 • Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

  Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


  Mensen die deze wens delen (7):

  ) Ninon Vermeulen (wil helpen)
  ) Marjan Lamberts
  ) Jurian Sandvoort
  ) Riny van der Heide
  ) Esmeralda Ovaa
  ) Harold Klaassen
  ) Prik Korver


  Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden