kompas op ijburg
THEMA: Sport. In dit thema zijn 19 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

Wilt u tafeltennissen in het Theo van Goghpark?

Bewegen is (bijna) altijd een goed idee. Het houdt je gezond, zorgt voor energie en kan bijdragen aan verbinding in de buurt. Bij de gemeente is er een verzoek binnengekomen om het plaatsen van tafeltennistafels in het Theo van Goghpark. Hoewel de plaatsing van de tafeltennistafels nog niet zeker is, staat de gemeente hier positief tegenover.

 

Tafeltennistafels

Door het plaatsen van tafeltennistafels kan de buurt op een laagdrempelige manier sporten. Daarnaast wordt het een plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Het idee is om twee tafeltennistafels te plaatsen: één normale en één die ook gebruikt kan worden door mindervaliden. Op deze manier krijgt iedereen de kans om te sporten.

 

Plek

Het is nog niet zeker dat de tafeltennistafels geplaatst worden. Als de tafels geplaatst worden, dan wordt er gezocht naar een goede plek. Daar kan de buurt over meedenken. Ben je enthousiast over het idee? En heb je een goede plek in gedachten? Laat het ons weten via Ying Ho, sportmakelaar van het gebied. De gemeente kijkt vervolgens wat de beste plek is.

 

Meer informatie

Heb je vragen over de tafeltennistafels? Neem dan contact op met Ying Ho, y.ho@amsterdam.nl. Of telefonisch via 06-39088239

Sportieve groet,

 

Ying Ho

 

 

Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


Mensen die deze wens delen (1):

) Ying Ho


Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden