Vacature/hulpvraag

RIGHTABOUTNOW INC. zoekt Vrijwillig(st)er Office Assistent

Geplaatst op 15 maart 2018, 18:17 uur

RIGHTABOUTNOW INC. zoekt Vrijwillig(st)er Office Assistent

Functie: Office Assistent
Plaats: Amsterdam
Omvang: 0,8 - 0,6 (bespreekbaar) fte
Sluitingsdatum: 01/04/18 

Organisatie

RIGHTABOUTNOW INC. is het Urban Performing Arts Collective van Amsterdam, een actuele artistieke instelling met een cultureel divers hart. Voor RIGHTABOUTNOW INC. is diversiteit de krachtigste en belangrijkste bron van culturele vernieuwing, maatschappelijke verandering en innovatie. RIGHTABOUTNOW INC. is Amsterdams, met een grootstedelijk perspectief en een internationale uitstraling. RIGHTABOUTNOW INC. brengt jonge kunstenaars uit verschillende culturen, disciplines en subculturen samen om diversiteit om te zetten in artistieke uitingen.

 

Bedrijfscultuur

RIGHTABOUTNOW INC. is een kleine en hechte organisatie met een informele werksfeer.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

 

Meerwaarde vrijwilligerswerk

Je komt te werken in een dynamische en creatieve organisatie. Je bent een essentiële aanvulling voor de organisatie. De vrijwilliger is een solide kracht die ons kantoor in de ondersteuning versterkt en deel uitmaakt van een hecht team.

 

Functieomschrijving

Je organiseert het reilen en zeilen van ons kantoor. Je kunt een breed pakket aan van taken en bent degene die alles in en om de ‘thuisbasis’ beheert en draaiende houdt.

 

Je werkzaamheden

Naast je werkzaamheden als office assistent ben je ook de rechterhand van de Directeur. Prioriteiten stellen en het overzicht bewaren is belangrijk in deze functie. Je voert zowel facilitaire taken uit als het kantoor leiden in de organisatorische taken.

Aannemen van de telefoon, bestellen van kantoorartikelen, ondersteunen van de organisatie bij onze bijeenkomsten, optimaliseren en bijhouden van kantoorinrichting en verzorgen/coördineren van de lunch , tot aan archiveren, mails verzorgen en versturen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen, agendabeheer, vallen onder je verantwoordelijkheid en is een kleine greep uit de veelzijdige taken die je gaat uitvoeren.

 

Profiel kandidaat

Wij zoeken een kandidaat die van aanpakken weet, je werkt planmatig, je bent communicatief sterk en beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je werkt graag in een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je kunt goed samenwerken, maar kunt ook goed alleen werken. Je hebt affiniteit met de cultuursector. Het is namelijk belangrijk dat je de behoefte in ondersteuning van ons kantoor goed aanvoelt vanuit de sector. Dat vertaalt zich in de dynamiek die in onze bedrijfscultuur speelt.

 

Eisen:

- Je hebt minimaal MBO niveau met secretariële ervaring;

- Je bent minimaal 3 hele dagen per week aanwezig;

- Je hebt passie en bevlogenheid voor organiseren, service en dienstverlening en je laat onze gasten zich welkom voelen;

- Je weet van aanpakken;

- Je weet planmatig te werken;

- Je zorgt er graag voor dat alle zaken op kantoor efficiënt verlopen;

- Je woont bij voorkeur in Amsterdam;

- MS office, internet en sociale media kennen voor jou geen geheimen.

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 

Wij bieden

- Een aantrekkelijke functie in een uitdagende en artistieke werkomgeving. Wat inhoudt een    divers takenpakket waarin je alle facetten van het office-management tegenkomt;

- Je werkt met een inspirerende team van collega’s en artiesten;

- Een zelfstandige functie met veel ruimte om je te ontwikkelen;

- Een vrijwilligersvergoeding;

- Evenementen (het RAN Festival) en voorstellingen.

 

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag ons team versterken en wil je ervaring opdoen in de culturele sector dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Bezoek ook onze website www.rightaboutnowinc.com voor meer informatie.

 

 

Heb je Interesse?

Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie uiterlijk op  1 april 2018 per e-mail via info@rightaboutnowinc.com

t.n.v. Vacature medewerker Vrijwillig(st)er Office Assistent

 

 

 

Ingangsdatum
per direct (heden)
herhalend
elke week
Beloning
vrijwilligersbijdrage
Deel dit: