Vacature/hulpvraag

Opzoek naar Lauren op ijburg

Geplaatst op 11 april 2018, 16:41 uur

Een toekomst 'zonder scheidslijnen'. Dat is hoe onze Amsterdamse wijk Ijburg ontworpen is. Sinds 2002 heeft het meer dan 20.000 inwoners van alle sociale klassen en uit alle windstreken, maar van een utopische plek zonder scheidslijnen is nog altijd geen sprake. Lauren op Ijbirg is een theatrale wandeling op Ijburg die is gebasseerd op Parable of the Sower, de dystopische roman van Octavia E. Butler, die nu als voorstelling op het Holland Festival te zien is. Tijdens de voorstelling treedt je in de voetsporen van de 17-jarige Lauren, hoofdpersoon van het boek. Acteurs en stemmen op een koptelefoon begeleiden je tijdens de wandeling, op zoek naar de parabel van Ijburg.  

RIGHTABOUTNOW INC. produceert in samenwerking met het Holland Festival dit locatieproject 'Lauren op Ijburg' en is daarvoor op zoek naar een jong zangtalent. Je bent een meisje van 15 jaar of ouder met een cultureel diverse achtergrond. Je woont op Ijburg of gaat daar naar school. 

Repetities zijn van medio mei tot medio juni (onder voorbehoud), en de presentatie vindt plaats op 16 juni. Wil je meedoen aan een casting? Meld je dan voor 18 april. Je kunt een mail sturen naar: info@rightaboutnowinc.com onder de vermelding `Lauren op ijburg'. In de mail vermeld je je naam, telefoonnummer, e-mail adres, leeftijd, zangervaring & achtergrond. 

 

 

Organisatie
RIGHTABOUTNOW INC.
contactpersoon
RIGHTABOUTNOW INC.
Ingangsdatum
12 april
herhalend
Elke dag (tot wij iemand gevonden hebben)
Beloning
-
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon