Bericht

Ook dit jaar weer een Sinterklaasveiling! Doen jullie mee?

Geplaatst op 10 november 2017, 15:00 uur

Lieve Ondernemers,

Het is weer zo ver! De Sint heeft ons laten weten dat hij ook dit jaar graag aanmeert in onze prachtige haven. Doen jullie mee met de grote Sinterklaasveiling om dat prachtige feest mogelijk te maken?

Hoe werkt het?

De spelregels zijn eenvoudig: jij stelt een product of dienst ter beschikking, wij veilen dat en de opbrengst gaat naar Stichting Sinterklaas op IJburg.

Ook dit jaar worden we weer geholpen door de bewonerswebsite Hallo IJburg. De veiling is te vinden op halloijburg.nl/veiling.

Wil je meedoen? Klik dan op deze link

Als je nog geen wachtwoord hebt, of je bent het vergeten, klik dan hier en vul je emailadres in.

Wil je liever dat wij jouw aanbieding plaatsen of aanpassen, dan kan dat ook. Laat ons dan z.s.m. weten waarmee je wilt meedoen (bijv. als antwoord op deze mail).

Dit jaar weer meer zichtbaarheid!

Ieder jaar doen we ons best om nog meer bezoekers naar de site te krijgen. Daarom hebben we, op veler verzoek, er ook dit jaar een echte Sinterklaasveiling van gemaakt door de veiling te laten lopen terwijl Sint in het land is. Dat is niet alleen leuker, het geeft ons bovendien de mogelijkheid om tijdens de intocht zelf te flyeren. En met zo’n 5000 enthousiaste bezoekers uit IJburg en omstreken hebben we daar een prachtige doelgroep bij elkaar! Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer een vermelding op het billboard bij de afslag IJburg, een mooie advertentie in de Brug die door meer dan 100.000 mensen wordt gezien en zorgen we voor volop aandacht in de plaatselijke kranten, blogs, sites en social media en natuurlijk onze eigen Facebookpagina. Iedereen gaat het zien!

Meedoen in advertentie of flyer?

Voor de advertentie en de flyer kiezen wij de aanbiedingen die we het leukste vinden. Maar we reserveren ook altijd een aantal betaalde plekjes. Dus wil jij zeker zijn dat je vermeld wordt, neem dan contact met ons op. De prijzen zijn vanaf 150 euro. De deadline is 11 november en het aantal plaatsen is beperkt. Dus wacht niet te lang!

We horen heel graag of jij dit jaar ook weer mee doet. En weet jij een andere ondernemer die misschien ook interesse heeft, laat het weten!

www.sinterklaasopijburg.nl

www.facebook.com/sinterklaasopijburg

Illustration
 
Deel dit: