Bericht

Ook dit jaar is jouw hulp nodig bij de intocht van Sinterklaas

Geplaatst op 16 oktober 2015, 15:22 uur

Zondag 22 november is het zover!

Ja hoor! Het is koud. De avonden worden korter, tijd om ons op te maken voor het allergrootste kinderfeest op IJburg: de feestelijk aankomst van Sinterklaas! 

Zonder de hulp van alle IJburgse bewoners en ondernemers is de intocht van de Sint op IJburg echter niet mogelijk.

Collecteweek: Ook dit jaar organiseert de Stichting Sinterklaas op IJburg een collecte. Van 26 t/m 31 oktober.

Iedere bijdrage is van harte welkom. We zijn ook nog op zoek naar collectanten. Wilt u een uurtje vrij maken om bij u in de buurt langs de deuren te gaan, meldt u aan op www.halloijburg.nl/sinterklaas.

Wilt u wel helpen, maar kunt u deze week niet? Kunt u bv schminken, helpen met de opbouw of boodschappen doen? Graag! Meldt u aan op www.halloijburg.nl/sinterklaas

De grote OndernemersVEILING

En daarna begint natuurlijk traditiegetrouw die geweldige ondernemersVEILING. Want, lieve ondernemers, zonder jullie is er helemaal geen intocht! De Online Veiling loopt dit jaar van 8 - 22 november.

Ben jij ondernemer en wil je meedoen? Heb je meer informatie nodig of wil je de spelregels weten? Mail naar sintopijburg@gmail.com. Hier een voorproefje van hoe het eruit komt te zien http://www.sinterklaasopijburg.nl/online-veiling/

Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Ellen Weers

vr 16 oktober 2015 16:46

Mijn wens voor de Sint dit jaar is: heeeeel veel handjes die Maaike en haar Sinterklaas-team helpen om van de IJburgse intocht opnieuw een fantastisch feest te maken!!