Activiteit

WIJNPROEVERIJ - OUD vs NIEUW

zaterdag 23 september 2017 , 19:30 - 21:30 uur

We gaan het verschil proeven tussen ‘klassieke’ Franse wijnen en wijnen van dezelfde druivensoorten maar dan uit bijzondere ‘nieuwe wereld’ wijnlanden.

Wat is nou het verschil tussen twee flessen Chardonnay en waarom is de herkomst daarin zo belangrijk?

Kom luisteren en proeven tijdens deze leuke en toegankelijke proeverij. Wij zorgen voor een gezellige avond met een van Nederlands beste sommeliers die op een begrijpelijke manier vertelt over de wijnen die we proeven en natuurlijk antwoord geeft op al jouw wijn-vragen.

Locatie
Café Restaurant Vrijburcht is 7 dagen per week open vanaf 11:00 uur voor LUNCH | HIGH TEA | BORREL | DINER

Bij ons kun je iedere dag genieten van koffie of thee met huisgemaakte taarten, een lekkere lunch met verse broodjes, soep en salades of een gezellige borrel. Voor het diner wisselen wij wekelijks onze hoofdgerechten zodat we altijd vers en met seizoensproducten kunnen koken. Ook voor vegetarische gasten hebben wij heerlijke opties voor zowel lunch als diner.

Onze High Tea met sandwiches, quiche, scones, brownie en bonbons serveren wij uitsluitend op reservering, dus wil je met familie, vrienden of collega’s komen genieten neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden graag, dit kan ook voor grotere groepen.

Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals een wijnproeverij, live muziek en gast chef avonden, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Kom genieten aan het water.

WELKOM BIJ VRIJBURCHT!
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: