Aanbod

Feesten en evenementen op het water

Rederij Navigo heeft vier schepen en vaart daarmee op de wateren rondom Amsterdam. Onze schepen hebben ieder een geheel eigen uitstraling, geschikt voor vele gelegenheden.

De Sailboa is een robuust schip met groot buitendek en feestruim. De boot is bij uitstek geschikt voor grotere groepen en vele soorten borrels, feesten en partijen (30 - 180 personen).

De IJveer XIV gebouwd in 1930 bij de Amsterdamse werf Verschure & Co in Amsterdam Noord, is onze nieuwste aanwinst! De “14” wordt door Rederij Navigo ingezet als veerboot naar Forteiland Pampus en het Kasteel Muiderslot maar ook voor feesten, huwelijksvaarten, jubilea, bedrijfsevenementen en rondvaarten ( 50-180 personen). 

De Elvira is een grote klassieke salonboot (20 - 75 personen) met panoramisch utzicht en ruim achterdek dat bij mooi weer helemaal open kan. Ook op deze salonboot kunt u heerlijk kunt borrelen en dineren, genietend van het prachtige uitzicht.

De Amber is een klasieke salonboot uit 1920 (2 - 12 personen), is geschikt voor intieme vaartochten zoals lunch of diner, zakelijke meeting of feestjes. De Amber is geschikt rond Amsterdam en verder weg. 

Of het nu gaat om een familiefeest, verjaardag, jubileum of een feest met collega’s of relaties, u kunt met ons alle kanten op. Indien gewenst, bieden wij uitgebreide cateringmogelijkheden.

Het interieur staat los, u bepaalt de indeling. Deze wordt ook vaak tijdens de vaart veranderd: van diner naar dansvloer, van receptie naar diner… wat u maar wilt. Indien gewenst mag u zelf de boot versieren. Er is ruimte voor live optredens aan boord. De Elvira is gelijkvloers en de Sailboa heeft een podium. 

VAARGEBIED
De ligplaats van de schepen is de Haven van IJburg. We kunnen echter op vele locaties het feest laten beginnen of eindigen. Denk daarbij aan het IJ en het IJmeer (met Pampus en Muiderslot), Amstel, Vecht, Zaan etc.

Voor meer informatie, foto's en ideeen, verwijzen we u graag naar onze website. We nodigen u graag uit aan boord voor een vrijblijvende bezichtiging!

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 5 april 2018, 11:03 uur
Deel dit: