Aanbod

Kantoor-/Bedrijfs-ruimte/Winkelruimte advies als bedrijfsmakelaar

  • Bent u op zoek naar een specifiek bedrijfspand dat aan uw wensen voldoet en kunt u dat in de huidige markt niet kunt vinden, bent u steeds te laat bent met reageren of wilt u meteen professioneel en dus kansrijk voor de dag komen dan biedt ik mijn diensten als bedrijfsmakelaar graag aan. No cure no pay op een minimale (onkosten)fee na.
  • Wilt u bijgestaan worden door een bedrijfsmakelaar in het (her)onderhandelen over uw huurovereenkomst, in prijs, afwerkingsniveau etc. bel mij dan om te bespreken of er ruimte is om (opnieuw) te onderhandelen. No cure no pay op een minimale (onkosten)fee na.

Over mij:

Ik treed al meer dan 9 jaar voor met name huurders op om dat ene gebouw/vloer te vinden en de voorwaarden en condities in het voordeel de verhuurder te onderhandelen. Uw belangen staan bij mij voorop, maar ik kan u ook aangeven wat wel/niet goed haalbaar is qua huurperiode,-prijs maar ook opleveringniveau´s etc. Daarnaast ken i de meeste makelaars die vastgoed verhuren, waardoor ik de olie in de spreekwoordelijke machine kan zijn.

Heeft u interesse:

Arjan van Kempen

06-49225498 of arjan@vankempenbog.nl

leeftijd 
vanaf 21 jaar
Geplaatst op 18 juni 2018, 13:03 uur
Deel dit: