Dit project is afgerond
Project

Opzetten goed/draaiend overlegstructuur tussen professionals, ondernemers en bewoners (lokaal)

Geplaatst op 16 februari 2013, 14:40 uur
Eerste bijeenkomst belegd in december 2011: uitwisseling van contacten, programmapunten, visie en afspraken om samenwerking verder vorm te geven. Eerste opzet maken van programmatische aanpak van Jeugd door verschillende partijen.
 
Relevantie is afstemming op werkvloerniveau, het vinden van gaten in het aanbod en de aanpak en ambities om daar met Coalitie op in te (kunnen) spelen.
 
De tweede Y-connect op 28 februari 2013 is gericht op het inzichtelijk maken van de sociale kaart, het verbinden van initiatiefnemers en het inzicht bieden in welke hiaten er zijn in het aanbod voor jongeren.De bijeenkomst is tevens een checkpoint voor stakeholders of er voldoende gebruik wordt gemaakt van de website Hallo IJburg en de jongerenvariant What’s up IJburg. Relevantie van het gebruik van deze media is een breder inzicht te creëren in wie er actief is, vervolgens die ook met elkaar te verbinden om kruisbestuivingen mogelijk te maken en een netwerk te bieden voor een volgende stap voorwaarts.
Klaar
Deel dit:
1 projectupdate

Ger Taubman


De Y-connect bijeenkomst, eind februari, telde een veertigtal deelnemers , van basisscholen tot corporaties , buurtregisseurs tot actieve bewoners! Er is veel informatie uitgewisseld o.a. over wat er in de wijk te doen is voor jongeren, dilemma’s zijn gedeeld , ideeën zijn besproken. Ook is er vanaf... lees meer
0
Open de update in eigen pagina