kompas op ijburg
THEMA: Reuring. In dit thema zijn 18 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

een drijvende (eco/biologische waren)markt op Steigereiland (Zeeburgerbaai)

Het past op Steigereiland waar verder nog weinig middenstand zit. Het geeft een prettige levendige drukte dat past bij het water.
1
wens
Ik heb deze wens ook
 • Josephine van Rosmalen zegt: vind het wel een leuk, afwijkend idee !als het goed en orgineel wordt aangepakt trekt het ook nog 'ns heel veel bezoekers van buitenaf
 • Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

  Antoinette Poortvliet zegt op 19 oktober 2014:
  Beste IJburgburen,

  Willen jullie ook een ubergezellige markt op de mooiste plek van IJburg (namelijk de haven)? Dit persbericht is inmiddels uitgegaan:

  ---

  Aanvraag wekelijkse markt aan de IJburgse haven in behandeling bij Stadsdeel Oost

  Het Stadsdeel Oost heeft een aanvraag ontvangen van onderneemster Antoinette Poortvliet voor het mogen organiseren van een wekelijkse markt aan de IJburgse haven. De REURING markt moet, zodra er akkoord wordt gegeven door het stadsdeel, elke zaterdag van 10 tot 17 uur gaan plaatsvinden op de kade voor restaurant NAP en sportschool Life & Kicking. De REURING markt biedt een gemengd aanbod van bijzondere en dagelijkse producten. Het is tevens een goed voorbeeld van maatschappelijke participatie. Door intensieve samenwerking met Stichting InnoComm wordt aan werkzoekende jongeren op IJburg de mogelijkheid geboden voor leer/werkstages en zelfs een opleiding tot ‘marktkoopman’ via het Masterplan Fibonacci Talents mede gesteund door het Instituut GAK. Antoinette Poortvliet van REURING markt heeft er alle vertrouwen in dat als het Stadsdeel Oost positief is, zij haar ambitie voor het einde van het jaar gerealiseerd kan krijgen samen met de ondernemers.

  Het hele persbericht vind je op www.halloijburg.nl/reuring

  Wil je dit ook? Steun dan dit initiatief. LIKE & SHARE het op je facebook via www.facebook.com/reuringopijburg.

  Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


  Mensen die deze wens delen (1):

  ) Josephine van Rosmalen


  Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden