kompas op ijburg
THEMA: Cultuur. In dit thema zijn 12 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

Verplaatsen van het drijvende poezieplatform (the floating poetry room) van blok4 naar de drijvende wijk op steigereiland Noord.

Het drijvende platform is oorspronkelijk ontworpen als ontmoetingsplaats voor een drijvende wijk. Voor de drijvende wijk op steigereiland noord zou dit een ontmoetingsplein kunnen zijn om te zitten, te spelen, met kinderen, voor buurtbijeenkomsten of soms te barbequen.
5
wens
Ik heb deze wens ook
 • Sacha Meijer zegt: Steigereiland is een perfecte plek waar het platform weer kan dienen als ontmoetingsplek. Waar het ook voor bedoelt is. Nu gebeurt er, helaas, vrijwel niets mee.
 • janwillem kluivers zegt: Vaak heb ik me afgevraagd wat er met het platform gebeurt. In onze "waterbak" zijn we erg actief met de buurt. Het water is voor ons een natuurlijke ontmoetingsplek. We zwemmen, zeilen, kajakken of schaatsen er geregeld en voor de kinderen zou dit "semi-eiland" een geweldige aanleg plek zijn. Er is ruimte genoeg voor en het is tevens een leuke schakel naar de achterliggende woningen die dan ook op het water kunnen zijn. Ofwel, verhuis het (of laat ons het doen) en gebruik het weer!
 • Willem van der Tempel zegt: het proberen waard lijkt me
 • Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

  Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


  Mensen die deze wens delen (5):

  ) Astrid De Groot
  ) Remco de Raad
  ) Sacha Meijer
  ) janwillem kluivers
  ) Willem van der Tempel


  Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden