kompas op ijburg
THEMA: Tieners. In dit thema zijn 9 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

het behouden van IJTOPIA (de tijdelijke jongerenvoorziening voor jongeren vanaf 14) voor de komende jaren op IJburg

De afgelopen maanden is er een tijdelijke voorziening gerealiseerd voor jongeren (bert haanstra kade 2010). Na een aantal jaren (!) praten en zoeken is het gelukt een voorziening te realiseren voor de groep jongeren in de leeftijd 14 tot 23 jaar.

Daar de toekomst op het huidige kavel waarschijnlijk niet erg lang meer zal duren (lees plannen zijn er om half 2015 het kavel te bebouwen) is mijn wens het behouden van de voorziening voor deze doelgroep door het te verplaatsen naar een andere tijdelijke locatie.

Voorzieningen voor deze groep zijn erg schaars, ik zou het een zeer onwenselijk signaal vinden naar ijburgse tieners en jongeren om deze zo lang bevochten plek zo snel weer op te moeten geven. IJTOPIA bestaat uit verplaatsbare units. help ons met nadenken over mogelijkheden van deze unieke, typisch IJburgse, locatie voor een doelgroep die de komende jaren qua aantal flink zal toenemen!
Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


Mensen die deze wens delen (2):

) Marije Dohle
) Coen van Heteren


Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden