kompas op ijburg
THEMA: Cultuur. In dit thema zijn 12 wensen. Toon me alle wensen binnen dit thema

Meer muzikale activiteiten in de open ruimte, bijvoorbeeld een maandelijkse jamsessies in het Theo van Goghpark vanaf het voorjaar

Muziek verbindt en schept een positieve sfeer. Het zou ook leuk zijn om bijvoorbeeld de conservatoriumstudenten meer van zich te laten horen in de publieke ruimte.
20
wens
Ik heb deze wens ook
 • Elena Manevska zegt: Muziek is goed voor iedereen. Het zou mooi zijn als er bijv. in het Theo van Goghpark openluchtconcerten zouden kunnen worden gehouden.
 • Loekie Molenaar zegt: Een open podium waar op vaste momenten opgetreden wordt t.b.v. jong talent. Tegenhanger van het Vondelpark, Blijburg en Amsterdamse Bos. Seizoensgebonden, dus alleen in de zomermaanden. Allerlei optreden van improvisatie, toneel en muziek. Ik wil wel trekken.
 • Yolanda Midence zegt: jaaaaa!!!Muziek is ook belangrijk voor kinderen
 • Piet van der Werf zegt: Een klein festival met een bijzonder thema?
 • Ga met elkaar het gesprek aan over de realisatie van deze wens

  John Mulder zegt op 27 juni 2014:
  Ik ben zeker een fan van muziek en zie ook de meerwaarde van muziek. Alleen zie ik niet waarom ik als bewoner van een woning aan het park gedwongen zou moeten worden muziek van anderen tot me te nemen. Als je in het openbaar muziek wilt, dan zijn er in Amsterdam meer dan genoeg plekken, en op Blijburg kun je er trouwens ook van genieten. Alles prima, maar laat het Theo van Goghpark zijn wat het nu is.

  Michel Vogler zegt op 5 juli 2014:

  Uit het verslag van de bijeenkomst op 2 juli:

  Piet van der Werf wil graag kleinschalige culturele activiteiten organiseren in het park. Het zou o.a. goed zijn om de conservatoriumstudenten die aan het park wonen, hierbij te betrekken. Hij snapt de zorg over lawaai-overlast, en gaat er dan ook expliciet vanuit dat dit geen overlast mag veroorzaken en wil graag vroegtijdig afstemmen met de bewoners langs het park. Piet, veel succes! Zie verder bij horeca.  Piet van der Werf zegt op 8 januari 2015:
  Met PopIJ.nl ben ik inmiddels in gesprek met een aantal mensen, lokaties en muzikanten. Morgenmiddag Is er een meeting in Cafe Ed. Als je zin hebt om te komen, als toehoorder of als je een vraag/idee hebt, kom ook!

  Praat ook mee over de realisatie van deze wens. inloggen of aanmelden


  Mensen die deze wens delen (20):

  ) Piet van der Werf (wil trekker zijn)
  ) Judith van der Blom (wil helpen)
  ) Mees de Lind van Wijngaarden (wil helpen)
  ) Yolanda Midence (wil helpen)
  ) Susanne Gerrits (wil helpen)
  ) Jeroen van der Zant (wil helpen)
  ) Cees de Bever
  ) Elena Manevska
  ) Loekie Molenaar
  ) Evelien Arends
  ) Japke Keesmaat
  ) E Schäfer
  ) Jurian Sandvoort
  ) Riny van der Heide
  ) Marije van der Laan
  ) Rensje Lansink
  ) Pim Hendriksen
  ) Jeroen Overweel
  ) Mathijs Resink
  ) Maud Adriaansen


  Wil jij ook helpen? Dat kan. Nadat je bent ingelogd, kan je hier aangeven hoe je betrokken wil worden. inloggen of aanmelden